Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
Etusivu 28.11.2002
Tänään: Pukki kaalimaan vartijana
Huomenna: Kaavaryöstö etenee

Kuva sarjasta Yksinäisen kulkijan uni. Pertti Manninen.
       
   

Pukki kaalimaan vartijana 1. "Järkevintä olisi poistaa keskustelupalstojen tallennevelvollisuus ja saattaa palstat tiukan julkaisijavastuun alaisiksi." Helsingin Sanomat sunnuntaina 24.11.2002, Mielipide. Tomi Lindblom. Päätoimittaja.

    Pukki kaalimaan vartijana 2. "Se oli tärkeä puhe. Fiksua tekstiä". Ilta-Sanomat, uutiset, Suomi tiistaina 26.11.2002.
Ulkopoliittisen instituutin
johtaja Tapani Vaahtoranta.
 
"Sotarikossyytösten vuoksi Kissinger välttää nykyisin matkustamista tiettyihin maihin, joissa hänet saatettaisiin pidättää."
  Pukki kaalimaan vartijana 3.
"Meille ei ole asetettu mitään rajoituksia emmekä hyväksy mitään rajoituksia." Keskisuomalainen, ulkomaat perjantaina 29.11.2002.
Sotarikoksista syytetty
Nobel-palkittu Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Henry Kissinger.

174
Joka torstai


Vuodesta 1999 alkaen
Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva

VOLVO 745 GLE STW 2.0 AUTOM -86,ohjaustehostin, keskuslukitus, 2 renkaat, sävylasit, sähköpeilit, sähköikkunat, kattoluukku, vetokoukku, lohkolämmitin+sisäpistoke, perän korkeudensäätö, sumuvalot, ruostesuojaus, kats. 10/02 Hp. 4000. Soita 040- Myydään BMW 535 -89 Erittäin hieno, M5:n sisusta, madallettu, kahdet aluvanteet, kesävanteet 10-tuum. ja 8 t leveät 17-tuum. tod. upeat. Ei häpeä uutta! Hinta: 12000? /tarjous Tyyppi: 4D Mittarilukema: 165 tkm Korityyppi: Sedan Käyttövoima: Bensa Vuosimalli: 1989 Moottorin tilavuus: 1.5L Vaihteisto: Manuaali Moottorin teho: 155 KW Yhteystiedot: p.0500- /Jukka email: @kolumbus.fi MYYDÄÄN Yaesu (Vertex) VR-5000 liikennevastaanotin. 0.1-2600MHz, 2000kan/50pankkia, kaikki modet, ml. SSB&CW, bandscope, 2*VFO, DSP-optio asennettu, 10.7Mhz IFoutput. Vähän käytetty. Hp. 740EUR. 040- Haluan vuokrata yksiön tai rauhallisen alivuokrahuoneen Helsingin keskustan alueelta. Olen siisti, työssäkäyvä, savuton ja luotettava vuokralainen. Yhteystiedot: Salla @yahoo.com GSM: 050

Torstaina 28. marraskuuta 2002
 
  Pääkirjoitus  
  Kuolema Nykissä  


  Viikon linkki  
  3 x imagine  


  Sodan kuva  
  Verisuihku  


  Kuvagalleria  
  Ajan kuvat  
  Uudet kuvat  
  Unelmoinnit  
  Vanhat kuvat  
  Dokumentit  
  Animoinnit    Ajatuksia  
  Tieto tulvii. Mikä säilyy? Mikä hävitetään?  
  Pääkirjoitus Uusi demokratia  
12

Vangittu vapaus. Hurjakuru 2002. Kuva: Robotti.
 

Pukki kaalimaan vartijana 1.
"Järkevintä olisi poistaa keskustelupalstojen tallennevelvollisuus ja saattaa palstat tiukan julkaisijavastuun alaisiksi." Sananvapauslain kautta netin villiin länteen. Tommi Lindblom. Päätoimittaja. MTV:n internet-, tekstikanava- ja mobiiliuutiset.
21.11.2002 We shall overcome! Pääkirjoitus
19.08.1999 Uusi demokratia on täällä nyt!

     

Kaunis tappaja. Helsinki 1957.
Kuva: Pertti Manninen
.
 

Pukki kaalimaan vartijana 2.
"Se oli tärkeä puhe. Fiksua tekstiä".
Ulkopoliittisen instituutin johtaja Tapani Vaahtoranta. Nato-asiantuntija kiittelee Ahtisaaren linjausta.
12.09.1999 Nato ei tee virhearvioita!
Koiviston huoli pommituksista myöhäsyntyistä.
Tahdotko poikasi Balkanille tapettavaksi?

13.09.2001 Kuolema Nykissä. "Nato-asiassa Helsingin Sanomat on raukka."
Lisää Linkkejä, linkkejä, linkkejä.

     

Kuolema Nykissä. New York 2001. Kuvitelma: Pertti Manninen.
  Pukki kaalimaan vartijana 3.
"Meille ei ole asetettu mitään rajoituksia emmekä hyväksy mitään rajoituksia." Sotarikoksista syytetty Nobel-palkittu Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Henry Kissinger. Bush nostaa Henry Kissingerin, 79, takaisin politiikan parrasvaloihin.
13.09.2001 Kuolema Nykissä 11.09.01.
Henkilökohtaisia tunnelmia ja lehdistä luettua suruaamuna.
16.09.1999 Pyöveleiden oikeus. Saako Itä-Timor häipyä pois silmiemme edessä?
Lisää
Linkkejä, linkkejä, linkkejä.
     
 
Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.
     
  Pääkirjoitus 28.11.2002
Pukki kaalimaanvartijana
Ei sitä nettiä mikään enää pidättele, ellei sitten USA. MTV3:n Internet-päätoimittaja Tomi Lindblom haluaisi tiukkaa kontrollia ja päätoimittajavastuuta netin keskustelupalstoille. Nämä mielipiteet osuivat ajankohtaisesti Kiinan pyrkimyksiin rajoittaa netinvapautta. Kannattaa lähteä opintomatkalle. Kannattaa lukea Lindblomin kirjoitus kokonaisuudessaan ja ihmetellä missä norsunluutornissa hän on kasvanut.
     

Sokea sokeaa taluttaa
Presidentti Martti Ahtisaari on tuonut nimissään julki tärkeän kannanoton Nato-keskusteluun. Kun ei vain kiitosta suitsutellut ulkopoliittisen instituutin johtaja ja johtava Nato-intoilija Tapani Vaahtoranta olisi itse kirjoittanut koko puhetta. Nyt on valittu väsytystaktiikka. Kun tyhmä kansa ei millään jaksa innostua Natoon, niin hoetaan asiaa niin kauan, että se muuttuu totuudeksi. Nämä intoilijat tuovat elävästi esiin mielikuvan aidosta 30-luvun dokumenttielokuvasta, jossa paraatimarssissa marssijat nostivat jalkansa aina vain korkeammalle, eräs lopulta reilusti pään yläpuolelle ja "Fyhrer" tai "Il duce" ihailivat näitä marssijoita parveltaan. Palkinnon nämä nykyiset likaisen työn tekijät ovat kai jo saaneet.

"Vaikeinta hänellä on kai itsensä kanssa"
Jotenkin näin sanoi eräs haastateltava hiljan esitetystä Henry Kissingerin sotarikoksia käsittelevässä dokumentissa Suomen TV:ssä, jossa otsikkoon oli lisätty kysymysmerkki tästä sotarikollisuudesta.. Turhaa hienostelua Suomessa. Kyllä dokumentista kävi varsin selvästi ilmi, että Kissingerin juonittelujen tuloksena Vietnamin sota laajeni ja näin tuhannet ihmiset (amerikkalaiset) ja sadat tuhannet aasialaiset saivat surmansa turhassa sodassa. Nyt hänet on siis asetettu tutkimaan sitä, miksi syyskuun 11. päivän tapahtumia ei pystytty ennakoimaan. Oliko tuhon suuruus yllätys ja riistäytyikö tietämättömyys ja välinpitämättömyys käsistä. Vähän niin kuin Suomen 90-luvun laman synnyttämisessä. Analogia on kamala, mutta USA:n kunniaksi on sanottava, että siellä sentään asetetaan tällainen komitea. Suomessa lamaan syylliset ovat päässeet kuin koira veräjästä, vaikka uhrien määrä on varmasti suurempi.

Näin synkissä tunnelmissa 28.11.2002 Pertti Manninen, nettisanomat.com

     
12


  Palvelut  
  - Kirjoita mielipiteesi  
  - Ilmoita ilmaiseksi  
  - Sää  


  Info  
  - Yhteydenotto  
  - Suomi24  
  - Google  


  Tulossa  
  - Muistoja
Kuvia pinnan alta ja päältäkin.
 
  - Muistoja
Fredssträff -84
 
  - Muistoja
Johan von Bonsdorff
 
  - Eduskunta  
  - Kaksoset  


 

Huomenna Itsenäisyyspäivän aattona: Kaavaryöstö etenee Jyväskylän kaupunki sai ajamansa Sippulanniemen golf-kaavan hyväksytyksi Korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Erilaisilla kaavatempuilla tullaan ryöstämään asukkaiden maat jopa korvauksetta! Jyväskylän kaupunginjohtaja Pekka Kettunen ansaitsee aikaisemman oman luonnehdintansa "vittumainen" lisäksi luonnehdinnat "häikäilemätön" ja "raukkamainen". Hän käyttää vahvemman oikeutta lakimiesarmeijoineen ja kaavaspesialisteineen pientä yksityistä maanomistajaa vastaan ja hyväksyttää toimensa pihalla olevilla luottamusmiehillä. Oma lukunsa on kokonanaan sanomalehti Keskisuomalainen, joka ei selosta asiaa kunnolla ja vaikenee oudosti kertomatta, mistä todellisuudessa on kysymys. Kaavaryöstö etenee Linkki toimii. kun juttu on valmis. Sitä ennen etsi logon vieressä olevalla haulla aikaisempia juttuja.

Sisällysluettelo: 10.10.2002 - 21.11.2002.

 

 

 

Helsinkiä väreissä 1958. Mustavalkoisten negatiivien kansiosta löysin yhden kehystämättömän diafilmin. Pertti Manninen.
3 rullaa, 32 kuvaa.
Helsinki Kallio 1956.
Iso-Britannian laivastovierailu Helsinkiin syksyllä 1957

     
 

"We shall overcome! Pääkirjoitus 21.11.2002. Nettisanomat.com on noteerattu! IT-viikon lyöty linkki noteerasi Nettisanomat.comin. Arvostelu kokonaisuudessaan ohessa. Myös erilaisissa linkkilistoissa nettisanomat.com on mainittu. Lisäksi nimi "Nettisanomat" esiintyy monilla sivuilla yleis- tai erisnimenä!

     
torstai 10. lokakuuta 2002
Sekavaa höpinää http://www.nettisanomat.com
Internetistä löytyy lukematon määrä s
uomalaisia verkkolehtiä. Niiden taso ja asiasisältö vaihtelee kuitenkin rutkasti, sillä kaikista "lehdistä" ei voi varmuudella todeta tehdäänkö niitä ajoin myös pikemmin sekoilumielessä ja jonkinlaista huomiota hakien.
Muut lehdet: ITviikko: Sekavaa höpinää
     
173
Joka torstai
 
   
 
  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
  Etusivu 21.11.2002
  Eilen: Fredsträff 84
Tänään: Helsinkiä väreissä 1958
Huomenna:
Pukki kaalimaan vartijana
 

Kuva sarjasta Yksinäisen kulkijan uni. Pertti Manninen.

 


YK:n päivänä 24.10.2002.
Muistoja siitä kuinka vaadimme maailmaan rauhaa polkupyörämarssilla Västeråsiin vuonna 1984. Pitkään tekeillä ollut sivu saa arvoisensa julkaisupäivän nyt, pommeja odotellessa. Vain rypistynyt 8-sivuinen ohjelmalehti on löytynyt, valokuvat ovat tuhoutuneet elämän kourissa tai sitten ne vielä joskus pulpahtavat jostakin esiin. Tervehdys mukanaolijoille. Nimeltä mainiten Markku ja Mika Paavilainen. Samma pä svenska senare! Pertti Manninen.
Fredsträff '84 Västerås 12-15 juli
Den fortsatta uprustningen, de direkta förberedelserna för att kunna föra ett "begränsat" kärnvapenkrig och att kunna vinna ett sådant krig, måste till varje pris stoppas. Fredsträff 1

Fredsträff -84. Kristina Bengtsson och dottern Jenny. Foto
OJ Eriksson.
Otto Jensen.
Susanh Olsson.
Birgitta Hansson.
Ulrika Sydberg. Kom till Västerås! 2
Kom till Västerås! 8

Fredsträff -84.
Per Eriksson. Foto
Frideborg Lötberg. Foto
Kerstin Gustafsson. Foto
Hassan. Foto
Kom till Västerås! 8
24.10.2002

Fredsträff -84.
Svante Olofsson. Foto
Veronice Cabrera. Foto
Kom till Västerås! 8

Vad händer pä Fredsträff 84?

Utflykternas Västerås. Karta
Här träffas vi! Karta

Vi är fredsrörelsen.Annonserna.Sidorna.Till sidan 2!
         
Aikaisemmin
         
1999
Donner: "valta on aina oikeassa, koska sillä on valta käsissään." 1999/07/28
Soitellen sotahan: tuho, jonka tahdoimme? 1999/09/02/netti0109.htm#soitelle
Nato ei tee virhearvioita! 1999/09/02/netti0109.htm#natoeite
Koiviston huoli pommituksista myöhäsyntyistä 1999/09/02/netti0109.htm#natoeite
Tahdotko poikasi Balkanille tapettavaksi? 1999/09/02/netti0109.htm#natoeite
Ministeri Enestam ymmärtää ampujia! 1999/09/02/netti0109.htm#ministerenesta
Maanjäristys - tuho, jota emme tahtoneet 1999/09/02/netti0109.htm#ministerenesta
Kuvat Helsinki 57-sarjasta "Iso-Britannian laivastovierailu Helsinkiin syksyllä 1957". Kuvannut Pertti Manninen. galleria/vanhat/1957/laivat57/laivat57.htm
Lordi Carringtonin arvio Naton pommituksista 1999/09/09/netti0709.htm#lord
Pyöveleiden oikeus John Pilger kertoo miksi Itä-Timorin verilöylyä ei lopeteta. Saako Itä-Timor häipyä pois silmiemme edessä? 1999/09/16/n997pyoveli.htm
Aikamme ilmiöitä Mitä isot edellä, sitä pienet perässä: Nato näytti mallia Venäjälle. Vain yksi ero: Natolla oli Serbiassa ultrauusimmat täsmäaseet ja Venäjällä on Tshetsheniassa patavanhat räiskepyssyt. Siviileihin osuminen on varmaakin varmempaa. Maailman Valuuttarahasto senkun lähettää lisää rahaa Venäjälle! 1999/09/30/n999etusivu.htm
YK:n PÄIVÄ 24.10 - RAUHANPÄIVÄ 1999/10/21/n9912ykpaiva.htm
REHN KOMPASTUI NATOON HETI KÄTTELYSSÄ 1999/10/21/n9912prespeli.htm
Uosukainen ulkopolitiikkaa oppimassa Joitakin kohtia Raimo Väyrysen puheesta: 1999/10/21/n9912prespeli.htm
MIELENOSOITUS KOKOSI YHTEEN LINNAKE-EUROOPAN VASTUSTAJIA 1999/10/21/n9912mielenos.htm
Presidenttiehdokas Hautala tiukkana: "Kosovo ei tee tyhjäksi presidentti Ahtisaaren aikaisempia virheitä" 1999/10/28/n9913prespeli2.htm
Ulkoministeri työssään: "Halonen pyysi Annanilta nopeaa apua pakolaisille" 1999/10/28/n9913prespeli2.htm
Tsetsenia: Äidit hakevat varusmiespoikiaan pois sodasta. 1999/10/28/n9913tsets.htm
Natoa vastustaa 73 %, kannattaa 16 % suomalaisista. 1999/11/11/n9915nato.htm
Joustavaa diplomatiaa: 1) Pääministeri Paavo Lipponen 1999/11/11/n9915nato.htm
Hägglund puolusti osallistumista kriisinhallintaan. Toiminta Balkanilla on ennakoivaa puolustusta. 1999/11/11/n9915nato.htm
Presidenttiehdokas Elisabeth Rehn hämäyksessä: "Jonkun ulkopuolisen tulisi tehdä selvitys Natosta." 1999/11/11/n9915nato.htm
Pohjoismainen kopterihankinta. Onko yhteishankinta pelkkä bluffi? 1999/12/02/n9918kopterit.htm
2000
John Lennon: Imagine 2000/02/03/n0027imagine.htm
Viedäänkö meitä kuin pässiä narussa: Natoon vielä tällä presidenttikaudella? 2000/02/03/n0027paakirjoitus.htm
"Boris Jeltsinille myönnettiin lähtiessä rikosoikeudellinen immuniteetti. Augusto Pinoccio näytti brittilääkäreille pitkän nenän. Tässä katsannossa Ahtisaaren jälkipresidentilliset toimet eivät tietenkään täytä kansainvälisen kunniallisuuden vaatimuksia." Bisquit 2000/03/09/ahtisaari.htm
Rauhanturvalaki venyy ja paukkuu Keskisuomalainen Pääkirjoitus 2000/04/13/rauhanturvalaki.htm
Mitä Chomsky todella sanoi? Kätkeytyykö kolonialismi sotilaallisen humanismin valepukuun? 2000/05/11/chomsky.htm
Sotilaallista humanismia Noam Chomskyn mukaan Tuija Parvikko 2000/05/11/chomsky.htm
Mitä Noam Chomsky todella sanoi Juhani Yli-Vakkuri 2000/05/11/chomsky.htm
IMAGINE UNEKSI 2000/12/07/etusivu.htm
Jouluna 2000 ei Betlehemissä ole rauhaa, eikä joulua. 2000/12/21/etusivu.htm
2001
Tasavallan presidentti Tarja Halosen uudenvuodenpuhe 1.1.2001 2001/01/04/etusivu.htm
Kuvittele 2001/03/22/etusivu.htm
Bush: USA:lle kattava ohjuskilpi 2001/05/03/etusivu.htm
Poliisi raahasi globalisaatiota vastustavia mielenosoittajia pois Australian pörssin edestä Sydneyssä." 2001/05/03/etusivu.htm
Vuosi kului, mikä muuttui? Pääkirjoitus. 2001/05/10/etusivu.htm#vuosikului
Ihmiskunnan vastuu. 2001/09/06/chaplinpuhediktaattori.htm
KUOLEMA NYKISSÄ. Henkilökohtaisia tunnelmia ja lehdistä luettua suruaamuna. 2001/09/13/etusivu.htm
Extra 14.09.01. Letters from USA. 2001/09/13/lettersfromusa.htm
Viikkoa myöhemmin. Perhonen. 2001/09/20/etusivu.htm
Tuuli käy heidän ylitseen. 2001/09/20/tuulikaykuva.htm
3 x imagine 2001/09/27/etusivu.htm
Todisteet vakuuttavia! 2001/10/04/etusivu.htm
Todisteet eivät vakuuta! 2001/10/04/etusivu.htm
Ajatuskatko. 2001/10/11/etusivu.htm
Vaarallista haihattelua. 2001/10/11/etusivu.htm
Suomen ministeri asemannekiinina! 2001/10/11/suomenministeri.htm
Verisuihku 2001/11/08/etusivu.htm
Verimyrsky 2001/11/15/etusivu.htm
Veri ja tuli, tumma 2001/11/22/etusivu.htm
Veri ja tuli, vaaleampi 2001/11/22/etusivu.htm
Betlehemissä ole rauhaa 2002/04/04/etusivu.htm
Fredsträff '84 Västerås 12-15 juli
 

 

169-172
Joka torstai
 
 
 
  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
  Etusivu 24.10.2002
  Eilen: Roskasanomat
Tänään: Fredsträff 84
Huomenna: Helsinkiä väreissä 1958
 
Kuva sarjasta Yksinäisen kulkijan uni. Pertti Manninen.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
Eilen: Taiteilua
Tänään: Roskasanomat
Huomenna: Fredsträff 84

 

 

168 17.10.2002. Etusivu. Joka torstai

Roskasanomat. Roskiksesta löytyneiden lehtien kirjoituksia. Tällä kertaa kaksi yleisönosaston kirjoitusta.
Velka-armahdus on pelkkä kasvojenpesu. Keskisuomalainen maanantaina 27.5. 2002 Seppo Haavisto. Siitä suuresta sovittelusta. Iltalehti keskiviikkona 25.9.2002 Jorma Ojaharju. 17.10.2002

Kuva. Velallinen kulkemassa riisuttuna pankin oven ohi.

Lasse Kangas, 50 vuotta. Otteita syntymäpäivähaastattelusta. Keijo Lehto.
"Säästöpankkiryhmä voisi kadota." Mauno Koiviston haastattelun otsikko vuonna 1993.
"Haastattelu on edelleen toimiva journalistinen muoto." 17.10.2002

Kuvasarja. Kulkijan tunnelmia. Yksinäisen kulkijan tunnelmia syksyn kirpaisussa.
Kuvasarja. Uni.
Yksinäisen kulkijan uni.
Kuvasarja. Hereillä.
Yksinäisen kulkijan herääminen maailmaan. Pertti Manninen. 17.10.2002

Velka ja pankki. Jutut 1999-2002. nettisanomat.com.

1999
Köyhät opiskelijat, painukaa helvettiin! Ette maksa tarpeeksi pankinomistajien tukea! PM. 1999/08/12
Pankkipilkkojan syntymäpäivähaastattelu voittaa kaikki jännärit! Totisinta totta Suomessa 1993! PM. Martta Nieminen. 1999/09/23
Pankkitukirahat valuvat Ruotsiin! Säästöpankkien pilkkominen uudessa valossa. PM. 1999/09/23

Merita luisui ruotsalaisille, siniristi haalistuu. Diileri. 1999/10/14
MeritaNordbanken selkeyttää konsernirakennettaan. Vesa Korpela. 1999/10/14
Aho - anteeksi antamaton amatööri? Presidenttiehdokas Esko Aho hoiti pääministerikaudellaan pankkien omistajien edut, ei asiakkaiden. PM. 1999/10/14
Taloushistoriaa: Kun Lindblom ja Koivisto olivat norjalaisessa boksissa ja kuinka he pääsivät sieltä pois. PM. 1999/10/28

Kompastuuko Aho pankkisaliin? Yhden totuuden julistus ei vakuuta. PM. Veikko Vaniala. 1999/11/18
Norjassa kriisissä olivat liikepankit. Valtio otti ne haltuunsa. Sijoittajat menettivät rahansa. Ilta-Sanomat. 1999/11/18
Seppo Lindblom vääristelee omaa osuuttaan Postipankin sotkuissa. PM. 1999/11/18
Liittoumaan houkuteltiin ja jopa painostettiin terveitä paikallispankkeja. Timo Paakki. 1999/11/18
Pankkimurros ollut myös kiehtovaa! Elmer Toivasen syntymäpåivähaastattelu. Eija Leinonen. 1999/11/18
Varjoja pankinomistajien tuessa. PM. 1999/11/18
Pankkituki ei ollut pankkien tukea vaan pankkien omistajien tukea! Tahallinen hämäys keskustelussa 1. PM. 1999/11/18
Voutilainen huonojen asiakkaiden puhe oli tarkoin ajoitettu juoni: Ruvettiin keskustelemaan lillukanvarsista! Tahallinen hämäys keskustelussa 2. PM. 1999/11/18

Viikon kuva: Pankkikonttorin karu kohtalo: Säästöpankki-Säästöpankki-KOP-Merita-TYHJÄ. PM. 1999/11/25
Pankkikriisin syyt jätettiin tutkimatta. Antti-Pekka Pietilä. 1999/11/25
Seuraavat STT:n välittämät uutiset. Mitä STT kertoi "Suuresta pankkituki-keskustelusta". PM. STT. 1999/11/25

Selvennys keskusteluun: Tukea se on takaisinmaksettukin tuki. Matti Eklund. 1999/12/09
Arsenalin viimeinen palvelus suomalaisille. HarriI Ruohola. 1999/12/09
Rahakätkijöiden "asiamies" Hannes Kulvik kutsuttiin linnan juhliin! Ahtisaari politikoi 2. PM. 1999/12/09
Hannes Kulvikin uraputki: Käräjäsalista Linnan juhliin. Taloussanomat. 1999/12/16
Suomen taloushistorian suurimmat mätkyt. Verolippu. Taloussanomat. 1999/12/16
OIKAISU: Bergerac oikaisee: Hannes Kulvik operoi Jerseyn saarilla, ei Cayman-saarilla. PM. Jim Bergerac. 1999/12/16

2000
Vanhassakirkossa ruttoon kuolleiden hautuumaan vieressä kuunneltiin maanantaina karmeita tarinoita. Kimmo Oksanen. 2000/04/20
Otteita velkakertomuksista. Helsingin Sanomat. 2000/04/20
Miten voi sivistynyt kansakunta sallia "pankkikriisiksi" kutsutun toiminnan ja suoranaisen koronkiskonnan? Tapio Soivio. 2000/05/25
Eduskunta vältteli totuutta pankkikriisissä. Harva velallinen on koskaan nähnyt rahoja, joita heiltä työttömyyskorvauksista tai eläkkeistä nyt ulosmitataan.Tapio Soivio. 2000/05/25

2001
Pääkirjoitus. Vuosi sitten julkaistut velkakertomukset ovat yhä ajankohtaisia hyvinvointi-Suomessa. PM. 2001/04/12
Pääkirjoitus. Velka, vankeus vai armo? PM. 2001/05/17
Voita annetaan molemmille puolille leipää. Velkojen katoamishanke puistattaa ulosottomiestä. PM. Pekka Tiihonen. 2001/05/17
Velallisen kuolemasta eivät velkojat hyödy. Velallista ei armahdeta.
2001/05/17
Viikon kysymys: hyväksytkö elinkautisen velkavankeuden? 2001/05/17

2002
Vanhassakirkossa ruttoon kuolleiden hautuumaan vieressä kuunneltiin maanantaina karmeita tarinoita. Kimmo Oksanen. 2002/03/28
Huutokauppaa hädällä. Suomen hallitus ja oikeusministeri Johannes Koskinen pankkien höynäytettävinä.PM. 2002/05/30
Pääkirjoitus: Pankit eivät ota riskejä asuntolainoissa. Yhdellekään pankille ei kelpaa vakuudeksi pelkkä asunto, myös henkilökohtainen "ikuinen" maksuvelvollisuus vaaditaan. PM. 2002/05/30

Velka-armahdus on pelkkä kasvojenpesu. Seppo Haavisto. 2002/10/17
Siitä suuresta sovittelusta. Jorma Ojaharju. 2002/10/17
Säästöpankkiryhmä voisi kadota. Mauno Koiviston haastattelun otsikko vuonna 1993. Keijo Lehto. 2002/10/17

PM =Pertti Manninen, nettisanomat.com.

 

 
 

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
Tänään: TAITEILUA

Eilen: VAKOOJIA
Huomenna: ROSKASANOMAT

 

 

168 10.10.2002. Etusivu. Joka torstai.

Sonera. Isonna! Ministerit harjoittelemassa vastausta oikeuskanslerille. Sovittiin, että jokainen oli UMTS-kauppoja päätettäessä terassin pöydällä alastomana. Oikeuskansleri oli hämmästynyt vastausten yhteneväisyydestä. Pienissä yksityiskohdissa oli eroja, joku oli nähnyt kirjavan pässinkin naapuripöydällä. Kuva ja käsittely Pertti Manninen. Ainutlaatuinen kuvareportaasi.

Isonna! Oikeuskansleri tasapainoilemassa nuoralla Sonera-tutkimuksiaan. Suomen oikeuskansleri sai vihdoin Sonera-tutkimuksensa päätökseen; Maan hallitus ei ole mitenkään käsitellyt Soneran UMTS-kauppoja. Yllätyksenä ei voi pitää edes vastausten yhdenmukaisuutta.10.10.2002
Oikeuskanslerin apurin paljastus.
Ministerien kootut selitykset maanpinnalla. Eräs ministeri poistumassa mattokaupasta Saksan UMTS-kauppojen aikaan. Eräs oli Saksassa kadulla.
Ainutlaatuinen kuvareportaasi. 10.10.2002.

"Kaikki mitä kirjoitan, on kaipuuta."
Runoilija Risto Rasa Tv:ssä Aleksis Kiven päivänä 10. lokakuuta 1999.
Viikon kuva. 12.04.01.

Aikaisemmin.
Kultatukka, kuvan kolme unelmointia
Kuva ja unelmointi: yksin
Kuvan kolme unelmointia: Henri et Françoise

 
 


 


TOIMITUS päätoimittaja
Kuva: Mika Hänninen
Yhteydenotto: [email protected]. copyright nettisanomat.com 2002/174
Sivut valmisti Pertti Manninen, 28.11.2002, 04.12.2002
nettisanomat.com - 2002/11/28 - etusivu - pukki kaalimaanvartijana - tomi lindblom - tapani vaahtoranta - henry kissinger - george bush - martti ahtisaari - sananvapaus - nato - syyskuun 11 - komitea - - kuvat - pertti manninen - avoin - joka torstai - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat.


Kuva: Pertti Manninen