Sanomisen ja julkaisemisen vapautta
vuodesta 1999.
1

1 1
  Kuvasarja Neuvostoliiton kommunistisen puolueen pääsihteeri Nikita Hrutshevin vierailusta Helsingissä vuonna 1957. Osa isosta koulupojan venäläisellä Ljubitelj-kameralla ottamasta mustavalkoisesta kuvasta. Ison Salkun havaitessani ajattelin heti, että kysymyksessä on joku agentti. Mielikuvitukseni lähti lentämään ja väritin kuvat tunnelmoimaan erilaisia olosuhteita ja tilanteita. Valmistin kuvat huhtikuussa 2001. Silloin ne jäivät vielä käyttämättä.Syksyllä 2002 sitten pamahti. Presidentti Ahtisaaren neuvonantajana toiminutta Alpo Rusia epäillään törkeästä maanpetoksesta. Hänen toimintansa tapahtui parikymmentä vuotta myöhemmin, mutta salkku on aina sama: se sisältää asiakirjoja.

Vakoojakuvia. Kuvannut Pertti Manninen 1957 Helsingissä.

Eilen: LUKIJAN POSTIA
Huomenna:
FREDSTRÄFF 1984

Tänään: VAKOOJIA
Erään asiakirjan anatomia. Lue!
Asiakirjasta löytyi yllättävä paljastus. Lue!
Luottamuksellisen asiakirjan teksti. Lue!
Asiakirjan toinen tulkinta. Lue!
Vakoojakuvia. Katso!
Ilta-Sanomien vakoilujuttujen otsikot Lue!
Viimeaikojen sisällysluettelo.Lue!
Alaston toimittaja! Katso!


Kuka ressukka onkaan seuraava uhri? 01.06.2000 Lue!

Etsi arkistosta!
Aineisto vuodesta 1999.
Viimeinen kuukausi täältä!


  Etusivu torstaina 3. lokakuuta 2002. Numero 166. Uusimman etusivulle! Joka torstai.

Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva

Erään asiakirjan anatomia.    
       
Tuleeko totuus koskaan ilmi ?
       
Lähde: Ilta-Sanomat torstaina 03.10.2002 Kuka hän on? ANATOMIA Tekijä: Pertti Manninen, nettisanomat.com 03.10.2002

ASIAKIRJAN ANATOMIA. ENSIMMÄINEN VERSIO
ERITTÄIN LUOTTAMUKSELLINEN! ASIAKIRJAN TEKSTI Lähde: Ilta-Sanomat
ILTA-SANOMAT 02.10.2002. JUTTUJEN OTSIKOT
HRUTSHEVIN VIERAILU HELSINGISSÄ 1957. VAKOOJAKUVIA
ASIAKIRJAN ANATOMIA. TOINEN VERSIO
ASIAKIRJAN ANATOMIA. YLLÄTTÄVÄ PALJASTUS

 
Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.

nettisanomat.com 2000/44

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
J
oka torstai.

torstaina 1. kesäkuuta 2000, lisäykset jatkuvasti.

nettisanomat.com:
haku kaikista aiemmista

Supo tutkii Stasin agentteja.

viikon supo


Matti Ahde ja Ulf Sundqvist on mainittu ehdokkaiden joukossa.



Kuinka kansakunnan ylimmän johdon suojeluksessa olevat voitaisiin todeta syyllisiksi johonkin?

Kaikenmaailman Dumellit ja Mattilat ovat oivallista ruokaa Supon tutkimuksille.

Heidät voitiin uhrata, jotta organisaation tarpeellisuus tulisi todetuksi kansalaisillekin riittävän usein.

Kuka ressukka onkaan seuraava uhri?

nettisanomat.com, pertti manninen 01.06.00



 




  Torstaina 26. syyskuuta 2002. Numero 165. Joka torstai.

pm Syyttömän ulkomaalaisen velkavankeus Runo toimitilaa Vertaus Kaj-Eric Relander WOMEN IN BLACK Ilmainen ilmoitus SOITTOPYYNTÖ Tein runon: Sonera-kirjan kirjoittaja Jan Troell ja Aki Kaurismäki Laterna Magica FilmFest elokuvajuhlille Ilmoita ilmaiseksi Kommentteja gallup-uutisiin Johan Björkdal Sonera-Kirja Tarjotaan julkaistavaksi pakina: Soneradonkuoriainen KTTK:n "Tiedotustoiminta" Koloradonkuoriaisesta imagine suomennos Moikka! kröhöm... Lehdestä... Kotisivunne Päivää Yhtäläisyyksiä(kö)? www.guardian.co.uk Plagiointi... Brinkkalan Kesä 24.6.-7.7.2002 Moi Nettisanomat! myytävää tavaraa Ilmoita ilmaiseksi Uutisvinkki tietoa Zyskowicsin nimestä arkistohaku ei onnistu imagine suomennos Sano "Ei!" Pearl Harbor elokuvalle pm


  Torstaina 12. syyskuuta 2002. Numero 163-164. Joka torstai.

pm Sonera-kirjan julkaisemisen jalkojen alle jäänyt juttu: Tieto tulvii. Mikä säilyy? Mikä hävitetään? Uusi demokratia. "Pari viikkoa jutun ilmestymisen jälkeen halusin liittää juttuuni linkin alkuperäiseen artikkeliin. Tämä ei enää onnistunutkaan. Kysyessäni asiaa toimitukselta, vastaukseksi sain ettei toimituksessa ymmärretä asiaa, eikä kukaan nyt lehden toimituksessa työskentelevä ole ollut jutun ilmestymisen aikoihin lehdessä töissä!" Aikaisemmista kokemuksista viisastuneena tallensin sivun, jonka kuvan julkaisen ohessa. pm


  Torstaina 22. elokuuta 2002. Numero 160-162. Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Joka torstai.


Kumarruksia vallalle. (22.08.2002). Kuvannut ja unelmoinut Pertti Manninen. Katso myös Alaston kaupunki. (15.08.2002).

pm

Kimmo Sasi-special
"Ohjukset ovat erittäin eettisiä... Voi sanoa, että uusi teknologia on inhimillistänyt sodankäyntiä..." Ulkomaankauppaministeri Kimmo Sasi Aleksis Kiven päivänä 10.10.2001 Ilta-Sanomissa. Kaamea, tolkuton ja säälittävä ministeri Suomessa!
"Miksi Sasi suosittelee kesien lopettamista?" Taloussanomat lauantaina 30. lokakuuta 1999 Kolumni-palstalla Tapani Pitzen. Suomen kesän puolustus jatkuu.
"Useimmiten kuulee että siinäpä mies, jonka puheet kumpuavat suoraan samasta eettisestä lähteestä, jonka päällä hän istuu." Bisquit, Seppo Ahti Ilta-Sanomissa 01.11.01. Depis ja kredit.
"Eikö hän, joka kehuu olevansa Sonera-jupakan pesänselvittäjä liikenneministeriön osalta, ole lukenut papereita?"... Hän on pyrkinyt johtamaan julkisuutta - viime kädessä äänestäjiä - harhaan. Leif Salmén. Iltalehti tiistaina 20.8.2002. Pieni kuolema.

pm


Kumarruksia vallalle. (22.08.2002). Kuvannut ja unelmoinut Pertti Manninen. Katso myös Alaston kaupunki. (15.08.2002).



  Torstaina 15. elokuuta 2002. Numero 159. Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Joka torstai.

pm

Eräs alaston poistumassa hiukan myöhässä Kauppatorin massa-alaston- kuvauksista. Lokit ja ihmiset eivät kiinnitä suurtakaan huomiota tähän nykyaikaiseen kulkijaan.Tapahtumasta myöhästyneen tunnelmissa elokuun helteessä 2002.
Alaston kaupunki. Kuvannut ja hiukan unelmoinut Pertti Manninen.

pm



  Torstaina 8. elokuuta 2002. Numero 158. Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Joka torstai.


Kuvannut Robotti.

"Elämme mielenkiintoisia aikoja."


Kuvannut Robotti.

"Elämme mielenkiintoisia aikoja."


Kuvannut Robotti.

pm

"Mielestäni julkistan kuitenkin ylivoimaisesti suurimman mokan: Omistajan, Suomen valtion toimet, jotka johtivat Soneran konkurssin partaalle. En ole jälkiviisas." Sillä:
nettisanomat.com 5.10.1999 pm "Vennamon erottamisella saatiin kansalaisten huomio kiinnittymään epäolennaisuuksiin. Olennaista on tietenkin miten kansallisvarallisuudesta luovutaan ja kenelle ja milloin. Ja ketkä tästä luopumisesta saavat suurimman hyödyn. Tämä keskustelu on kokonaan käymättä hallituksessa, jossa pääministeri on sosialidemokraatti, ja jossa vasemmisto(?)liittokin on mukana!"
nettisanomat.com 9.3.2000 Nihkeä Niinistö. Tästä kaikki alkoi! Soneran osakemyynti Soneras aktieförsäljning 28.9-12.10.19999. Kansallisvarallisuuden hukkaaminen Kansallisen kokoomuksen johdolla, kun Kansallispankkikin on jo ruotsalaisten omistuksessa! Mitä kuuluu eläkeläisten leikatuille indekseille ja pitkäaikaistyöttömien indeksikorotuksille?
nettisanomat.com 5.4.2001 pm Tästä se alkoi. Leonia järjesti. Soneran osakemyynti. Soneras aktie-försäljning. 26.9- 12.10.1999. Toinen myynti. ... ... Ja tänne se päätyi. Käväisy välillä huipulla 13. kerroksessa. Soneran osake romahti jo alle antihinnan. Ostitko ja myitkö ajoissa? Ja minne se loppuu? Lue lehti joka torstai!
nettisanomat.com 06.09.01-10.09.01. Omistajan vastuu. Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö. Tämä Yhdysvaltojen viranomaisille tehty paperi osoittaa karun totuuden, jota Suomessa ei uskalleta kertoa kuin ruotsiksi... Soneran, kansallisomaisuuden hupeloinnista on syytetty ministeri Olli-Pekka Heinosta. Maan hallitus on moneen kertaan hokenut, että ministerillä on täysi hallituksen tuki toimissaan. Hallitus on rehellinen ja kantaa vastuun kokonaisuudessaan, niinkuin kantaakin. Ei Olli-Pekka Heinosta voi yksin laittaa vastuuseen kansallisomaisuuden hupeloinnista. Hallituksessa on ollut molempien päähallituspuolueiden puheenjohtajat, joten hupeloinnilla on korkein mahdollinen tuki takanaan. Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Sauli Niinistökin näyttää hyppäävän liian myöhään uppoavasta laivasta. Mikäli Sonera uppoaa, niin kyllä siinä täytyy hallituksenkin ja sen keskeisten ministerien kastua. Elämme mielenkiintoisia aikoja. PS. Sillä varauksella, että tällaiset asiat ylipäätään kiinnostavat. Pertti Manninen,
"Elämme mielenkiintoisia aikoja."

pm


Kuvannut Robotti.

"Elämme mielenkiintoisia aikoja."


Kuvannut Robotti.

"Elämme mielenkiintoisia aikoja."


Kuvannut Robotti.



  Torstaina 1. elokuuta 2002. Numero 157. Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Joka torstai.


Tästä se alkoi.


Johan Björkdal


Tästä se alkoi.

pm

Minne hävisivät Soneran rahat? Sonera-kirja! Lue!
Minne hävisivät Soneran valvojat? Netissä julkaistun Sonera-kirjan valtio-omistajan valvonnan laiminlyöntiä koskevat luvut. Pääosissa viestintäministeri Olli-Pekka Heinonen ja valtiovarainministeri Sauli Niinistö ja pääministeri Paavo Lipponen sekä maan hallituksen ydinosa sekä tietenkin vastuussa olevat virkamiehet.

Paljasta nettikirjailija, saat tonnin!
Lue! Arvopaperi maksaa tuhat euroa henkilölle, joka johdattaa toimituksemme internetissä julkaistun ”Sonera-kirjan” kirjoittajan jäljille. Arvopaperi-niminen lehti: 31.07.2002.

Taloustoimittaja Johan Björkdal kirjoitti! Lue! Ihmisjahti Suomessa on alkanut. Nettisanomat.com paljastaa Sonera-kirjan kirjoittajan hänen luvallaan. Hän on lehdessämme mm. Keski-Suomen Puhelin Oy:n kaappauksesta kirjoittanut taloustoimittaja Johan Björkdal. (KSP-kaappaus. Keski-Suomen Puhelin Oy:n kaappaushistoria 1998. Pertti Mannisen ja Johan Björkdalin kirjoittamina.) Tässä vaiheessa hän voi tulla esiin, koska lumivyöryn tavoin levinnyt kirjan teksti on jo riittävän yleinen ja tuhannet suomalaiset ovat keskustelupalstoilla ottaneet kantaa Sonera-asioihin.
Internet, netti avasi uuden aikakauden! Nyt eivät enää valtalehdistö ja päättäjät voi piiloutua vaikenemiseen! Näin kävi vielä Pentti Sainion Hjallis-kirjalle vuonna 1999. (Harkimoiden hattutemppu - Lastenklinikalta Hartwall Areenalle.) Nettisanomat.com on julkaissut tästä vaietusta kirjasta joitakin katkelmia, esimerkiksi edellämainittu linkki vie "Kun Hjallis kusetti HIFK:iä"-osaan. Myös Journalisti-lehdessä kesäkuussa 1999 Pekka Vehviläinen kertoi Sainion kirjan kohtalosta (Erään kirjan kohtalo).

pm


Ja tänne se päätyi.


Johan Björkdal


Ja tänne se päätyi.

VAIKO TÄNNE? TELIA.



Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva



TOIMITUS päätoimittaja
Kuva: Mika Hänninen
Yhteydenotto: [email protected]. copyright nettisanomat.com 2002/166.
Sivut valmisti Pertti Manninen, 03.10.2002. October 11, 2002 9:39.
2002/10/03 - nettisanomat.com - etusivu - vakoojanumero - luottamuksellinen asiakirja - yllättävä paljastus - vakoojakuvia - anatomia - ilta-sanomat 03.12,2002 - olli rehn - alpo rusi - jukka rusi - tiivis sisällysluettelo - sonera - ei jälkiviisautta - avoin - joka torstai - kuva - pertti manninen - nettisanomat.