JYVÄSKYLÄN KÄRÄJÄOIKEUS
Rikosasia
TUOMIO 06/815
Annettu kansliassa
2.5.2006
Asiano:
R 05/2307

Syyttäjän rangaistusvaatimus
1. KUNNIANLOUKKAUS (6160/R/001799/05) Rikoslaki 24 luku 9 §
1.7.2004-8.10.2005 LAUKAA

Manninen on esittänyt asianomistaja Pekka Monosesta ja tämän asianajotoimistosta valheellisen ja perättömän tiedon väittämällä internetissä pitämällään nettisanomat sivustolla (www.nettisanomat.com), että Mononen on asianajajana toimistonsa puitteissa laatinut häntä koskevia (2poistettu 09.12.2015). Hän on sivustoillaan julkaissut oikeudenkäyntiaineistoa, joka sinällään on ollut sisällöltään oikeaa, mutta Manninen on antanut lukijoiden ymmärtää, että oikeudenkäynnissä olisi ollut kysymys jostakin laittomasta. Teko on siten huomioonottaen Monosen ammatti asianajajana ollut omiaan aiheuttamaan asianomistajalle vahinkoa sekä häneen kohdistuvaa halveksuntaa.

http://www.nettisanomat.com/2007/05/26/20060502kunnianloukkauskaraja1tuomio.htm

VAASAN HOVIOIKEUS
TUOMIO
Nro 565
Antamispäivä 23.4.2007
Diaarinro R 06/794
Verkkoviestin jakelun keskeyttäminen

Sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä annetun lain 18 §:n mukaan tuomioistuin voi virallisen syyttäjän, tutkinnanjohtajan tai asianomistajan hakemuksesta määrätä julkaisijan tai ohjelmatoiminnan harjoittajan taikka lähettimen. palvelimen tai muun sellaisen laitteen ylläpitäjän keskeyttämään julkaistun verkkoviestin jakelun, jos viestin sisällön perusteella on ilmeistä, että sen pitäminen yleisön saatavilla on säädetty rangaistavaksi. Lähtökohtana mainittua lainkohtaa sovellettaessa on saman lain 1 §:n 2 momentti, jonka mukaan viestintään ei saa puuttua enempää kuin on välttämätöntä ottaen huomioon sananvapauden merkitys kansanvaltaisessa oikeusvaltiossa.
Mannisen ylläpitämällä nettisanomat.com -internetsivustolla on materiaalia, joka kohdistuu Monosen elinkeinotoimintaan ja on sisällöltään Monosen kunniaa loukkaavaa. Monosta koskevien verkkoviestien pitäminen yleisön saatavilla on edellä mainitun lainkohdan tarkoittamalla tavalla rangaistavaksi säädetty teko ja rikos jatkuu edelleen niin kauan, kuin internetsivustolla oleva Monosta koskeva materiaali on verkkoviestinä yleisön saatavilla.
Edellä mainitut seikat huomioon ottaen Mannisen on poistettava nettisanomat.com-sivustolta kaikki sellaiset verkkoviestit, joissa mainitaan Monosen tai hänen yrityksensä nimi ja joissa on viittauksia Monoseen. Näin ollen tämän asiaa koskevan tuomion julkaiseminen mainitussa verkkojulkaisussa ei ole tarpeellista.
http://www.nettisanomat.com/2007/05/26/20070423kunnianloukkaushovituomio1tuomio.htm


Tältä sivulta on poistettu kaikki Vaasan hovioikeuden 23.4.2007 tuomiossa Nro 565 poistettaviksi määrätyt verkkoviestit. Alkuperäinen sivu, jossa poistokohdat ovat näkyvissä, on arkistoitu osoitteeseen  http://www.12.fi/2004/09/16/etusivu.htmNettisanomat 16.09.2004edellinen numero 

nettisanomat.fi  -  torstaina  16.09.2004.   etusivu - nro 281  

seuraava numero
 
nettisanomat  16.09.2004. 
Isonna!

Hilman päivät. 
Aino Mantsas ja Tauno Palo  elokuvassa vuodelta 1954. Matti Kassilan ohjaama soljuva komedia sijoittuu 1930-luvun eteläsuomalaisen kirkonkylän maisemiin. Perustuu Agapetuksen romaaniin. TV1:ssä keskiviikkona 22.09.2004 klo 15.05.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.


Panoraama kuvasta "Maisema taloista". Kuva: Pertti Manninen 1956.  Isonna!

Tänään torstaina 16. syyskuuta 2004 tulee kuluneeksi 100 vuotta runoilija Arvo Turtiaisen syntymästä. Kuulin tästä radiosta aivan sattumalta, ehkä Ilpo Tiihosta haastateltiin. Pertti Manninen.

"Aloitin neljäkymmentä vuotta sitten,  äitini kielestä, isäni lauluista,  yhäti korvani kysyy: miten, miksi?  kynäni koirankuono sanojen jälkiä nuuhkii." Arvo Turtiainen: Runoja 1934-1968. Tammi. Helsinki 1974. 

...
Silloin ymmärsin Ruusun kuolleen
ja nuoruuteni Helsingin
hänen mukanaan.

Minä irroitin
jähmettyneet sormeni
tuulen sieraimista.

Mene! Sanoin tuulelle.
Herätä hänen sisarensa suremaan,
ulvo hänen veljiensä korvaan.

Aja hänen rakastajansa
kahlaamaan
hänen veressään!

Ja tuuli korskahti
ja kohosi jaloilleen.
Tuuli ryntäsi neliin,

Se jyskytti vankilan portteja.
se helisytti tehtaiden ikkunoita,
se rummutti  nyrkeillään peltikattoja
ihmisten omantunnon herättääkseen.

Ei enää! ulvoi tuuli mennessään.
Ei koskaan enää!
Tiedän voiteen haavoillesi.


         
Tämän mustan kiven
          hioin kruunuusi
          kaupunki.
Arvo Turtiainen.
Minä rakastan 1955.
Loppuosa runosta Balladi Hermannin ruususta. Isonna!
 

nettisanomat 1999 alkaen

  P.Manninen

Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva
 
  Etusivu

Torstaina 16. syyskuuta 2004. Numero 281.

Torstai on toivoa täynnä.  
 

Tänään
16.09.2004
 
 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com

 

 

 
Viikon linkki
 
   
 
 
Sodan kuva
 
   
 
 
Kuvagalleria
 
   
   
   
   
   
   
 
 
Info
 
   
   
   
   

 

"Kaipuun sininen hetki"
 
Torstaina 16.09.2004.
"Pysähtynyt hetki". Kultatukka, kuvan kolme unelmointia: "unen hämyssä". "fresko". "täysi, sirpaleinen hetki". Unelmoinut vuosien kuluessa Pertti Manninen. Kokoelma tulossa!
 

Torstaina 16.09.2004. Tunnelma sunnuntaina 12.09.2004 klo 07.10.Pilvistä, sinisenharmaata. Lämpöä kahdeksan. Illalla näytti jo siltä että kiiruhtaa nollan puolelle,  mutta pilvet näemmä armahtivat. Aika kostean tuntuista. Vihreys vielä vallitseva, mutta osalla koivuista jo keltaista selvästi nähtävissä, lehtiäkin on jo maassa jonkun verran. Tähystyspuukin näyttää laihtuneen. komean yhtenäinen hahmo haurastelee. Tuulet ovat pudottaneet kellastuneet lehdet, reikiä on tullut hahmoon ja sivuiltakin hahmoa on liipaistu. Pellon tai niityn uusi vihreys on häkellyttävän vaalea. Nyt se on matala ja järvikin näkyy paremmin. Se on tyyni., niin kuin puun lehdetkin vain pientä väreilyä voi aistia. Jossakin pikkulinnut livertelevät ja lähipuussakin yksi istui lentäen siitä kuitenkin heti pois. Isompia ei nyt näy. Missä lienevät varikset ja naakat, jotka joskus kymmenittäin pelmahtavat, naakat pellolle ja varikset tähystyspuuhun. Toinen kahvi jo pulputti, jotain murkinaakin pitää etsiä äänettömästi. Nukkuja nauttikoon unestaan. Pertti Manninen.

 
Torstaina 16.09.2004. "Suomalaiset taistelivat niin kuin toiset miehet kuusikymmentä vuotta sitten huolehtiessaan siitä, että itäraja ei tule Raumalle."Studioisäntä Matti Eve Nelosen World Cup-selostuksessa Suomen hävittyä. Lähes sanatarkka lainaus. Kuva sarjasta "Satunnaisia kuvia lätkästä ja elämästä".
 
Torstaina 16.09.2004. Urheiluhistoriaa aikalaisen kokemana: "Suomalaiset sinällään kestävät pöllytyksen, jo Lahden upea menestys tämän osoittaa, samoin ehdottomasti se, ettei Suomea huitaisten miehitetty toisessa maailmansodassa, vaan kansa urhokkaasti taisteli, joskus jopa huumaantuneena, mutta yleensä kovin järkiperäisesti." Päätoimittaja, professori Erkki Laatikainen. Keskisuomalainen, lauantaina 24.2.2001.
 
Muut lehdet:
PERKELE!
Torstaina 16.09.2004. Urheiluhistoriaa aikalaisen kokemana: "Tällaisen pelin jälkeen on vaikea uskoa Jumalaan." 08.05.2003. Jari Tervo 
 
Torstaina 16.09.2004. Turkki. Ahtisaari asialla: Kurdit myytävänä. Jatkoa. Joitakin enemmän tai vähemmän kriittisiä kirjoituksia. Komissaarit ovat erimielisiä Turkin kelpoisuudesta EU:n jäseneksi - Turkin EU-neuvottelut vaativat rohkeutta unionilta - Turkin jäsenyyttä harkittava tarkoin. Tulossa!
 
Torstaina 16.09.2004. Pääkirjoitus: Presidentti Martti Ahtisaari - tupakan vaarattomuutta todistavien asiantuntijoiden seuraaja. Raha kelpaa! Helsingin Sanomien kritiikittömyys hämmästyttää! Tulossa!
 
Monday September 13 2004 Guardian Unlimited
16 killed in US strikes on Falluja
World: US planes and artillery units have attacked a Sunni insurgent stronghold.
Thirteen die in US attack on Baghdad crowd
Special report: Iraq
 
Monday September 13 2004 Guardian Unlimited
Bush team 'knew of abuse'

Evidence reached Bush administration early as autumn 2002.
Seymour Hersh: new book extract
Special report: Guantánamo Bay
 
Tuesday September 14 2004 Guardian Unlimited
35 killed in Baghdad blast

8.45am: At least 35 people were killed today in an attack near a Baghdad police station.
Australians kidnapped in Iraq
US troops face new torture claims
Special report: Iraq
 
Tuesday September 14 2004 Guardian Unlimited
One morning in Baghdad

On Sunday, 13 Iraqis died when US helicopters fired on unarmed civilians. Ghaith Abdul-Ahad was there.
Special report: Iraq
 
Torstaina 16.09.2004. Tänään torstaina 16. syyskuuta 2004 tulee kuluneeksi 100 vuotta runoilija Arvo Turtiaisen syntymästä. Kuulin tästä radiosta aivan sattumalta, ehkä Ilpo Tiihosta haastateltiin. Pertti Manninen. Panoraama kuvasta "Maisema taloista". Kuva: Pertti Manninen 1956. Isonna!
 
 

Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.

Torstaina 16.09.2004. "Tuuli käy heidän ylitseen".
Poisnukkuneitten muistolle.
Kuvasarja.  
Kuva: Pertti Manninen.

  pm  
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
Muista maksuttomat arkistot! Tässä muutamia: kaleva.fi - yle.fi - mtv3.fi - aftonbladet.se - guardian.co.uk.

Eduskunnan puhemies Paavo Lipponen on jonkun virallisen Washingtonin matkansa jälkeen poikennut yksityismatkalle Italiaan Bilderberg- kokoukseen. Tieto julkaistiin Ilta-Sanomissa, joka kertoi jotain puhemies Paavo Lipposen päivärahoista ja matkareiteistä. Osallistumista ei analysoitu mitenkään. 

Aikaisemmin tihkunutta tietoa: Helsingin Sanomat Nato- ja EU sotilasliitto propaganda ...
... Helsingin Sanomista Bilderberg kokouksiin on osallistunut edellä mainitun linkin mukaan myös HS:n julkaisija Aatos Erkko, päätoimittaja Janne Virkkunen ja ...
nettisanomat.com 04.03.2004 

 

 
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
edellinen numero 

nettisanomat.fi  -  tiistaina  14.09.2004.   etusivu - nro 280 - extra

seuraava numero
 
nettisanomat  14.09.2004. 


Key Largo. 
Lauren Bacall ja Humphrey Bogart  elokuvassa vuodelta 1948. Ohjasi John Huston. Myrskyvaroitus MTV3:lla torstaina 16.09.2004 klo 22.30.
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.


"Toinen 11.9." Isonna kuva!
11.09.1973.
Salvador Allende viimeisen kerran syyskuun 11. päivänä 1973 Santiago de Chilessä.
Mustavalkoisesta lehtikuvasta tulkinnut Pertti Manninen.

11.09.2003. Guardian Unlimited, Thursday September 11 2003
The other 9/11 Survivors' accounts of the terror that followed the 1973 coup in Chile.
Jeremy Lennard: Chile all over again
Talk about it
Special report: Chile
Viime kerralla:

11.9.2001 Ahtisaari asialla: Kurdit myytävänä. 
Tulossa!ILMOITA ILMAISEKSI:
LINKKI UUSIMPIIN!
Kesän hyvä teko: opeta lapsi uimaan! 
 Reilu peli. Pärinää ja pauketta. Moottoripyöriä 50-luvulta
10.4.2005 asti. 
Vapriikki
 
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
edellinen numero 

nettisanomat.fi  -  lauantaina  11.09.2004.   etusivu - nro 279 - extra

seuraava numero
 
nettisanomat lauantaina 11.09.2004. 


Key Largo. 
Lauren Bacall ja Humphrey Bogart elokuvassa vuodelta 1948. Ohjasi John Huston. Myrskyvaroitus MTV3:lla torstaina 16.09.2004 klo 22.30.
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
11.9.2001 MaxSuurenna kuva!
11.9.2001 nettisanomat

KUOLEMA NYKISSÄ 11.09.01.
Henkilökohtaisia tunnelmia ja lehdistä luettua suruaamuna.
13.09.01.

Janne Virkkunen, Helsingin Sanomien päätoimittaja. 

Viime kerralla:
Tappaminen jatkuu.
Kuva: Pertti Manninen.
 


Ahtisaari asialla: Kurdit myytävänä. 
Tulossa!ILMOITA ILMAISEKSI:
LINKKI UUSIMPIIN!
Kesän hyvä teko: opeta lapsi uimaan! 

Reilu peli. Kuvakertomus.


 12.8.-12.9.2004   

Pärinää ja pauketta. Moottoripyöriä 50-luvulta
17.6.2004 -10.4.2005
Vapriikki
 
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
edellinen numero 

nettisanomat.fi  -  torstaina  09.09.2004.   etusivu - nro 278 

seuraava numero
 
nettisanomat torstaina 09.09.2004. 

Key Largo. 
Lauren Bacall ja Humphrey Bogart elokuvassa vuodelta 1948. Ohjasi John Huston. Myrskyvaroitus MTV3:lla torstaina 16.09.2004 klo 22.30.
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
Tappaminen jatkuu. Kuva: Pertti Manninen. Psychedelic-kuva vanhasta lentokonekuvasta. 

Kuolema kulkee vääjäämättömästi. Ei auta pommien tekninen tarkkuus silloin, kun tahto tappaa on tarkempi ja voimakkaampi. Pertti Manninen. 08.11.01 verisuihku.
Ahtisaari asialla: Kurdit myytävänä. Tulossa!
Irak. Surmat siviiliväestöstä,  irakbodycount.net tarkentuneet yli kymmeneksi tuhanneksi. Kaadot liittoutumasta nyt virallisestikin yli tuhat, palkkasoturien kanssa raja saavutettiin jo ajat sitten. Väliaikaishallinnon pystyttämisenkin  jälkeen satoja siviileitä ja taistelijoita on kuollut. Tappaminen jatkuu.


verisuihku.
Kesän hyvä teko: opeta lapsi uimaan! 

Reilu peli. Kuvakertomus.


 12.8.-12.9.2004   
Pärinää ja pauketta. Moottoripyöriä 50-luvulta
17.6.2004 -10.4.2005
Vapriikki
 
  Etusivu

Torstaina 9. syyskuuta 2004. Numero 278.

Torstai on toivoa täynnä.  
 

Tänään
09.09.2004
 
 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com

 

 

 
Viikon linkki
 
   
 
 
Sodan kuva
 
   
 
 
Kuvagalleria
 
   
   
   
   
   
   
 
 
Info
 
   
   
   
   

 

Torstaina 09.09.2004. Turkki. Ahtisaari asialla: Kurdit myytävänä. "Turkin EU-jäsenyyden edut painavampia kuin haasteet". Täysin kritiikitön ja epämääräistä toimikuntaa esittelemätön kirjoitus Helsingin Sanomissa maanantaina 06.09.2004. Kirjoitus julkaistiin pääkirjoitussivun yläosassa vieraskynä-varauksella. Kirjoittajista kerrottiin seuraavasti: "[Martti] Ahtisaari toimii puheenjohtajana ja [Albnert] Rohan esittelijänä Turkin mahdollisen EU-jäsenyyden tuomia haasteita ja mahdollisuuksia tutkivassa itsenäisessä toimikunnassa." Artikkelista ei kurdi-sanaa löytynyt! Ahtisaari asialla: Kurdit myytävänä. Tulossa!
 
Torstaina 09.09.2004. Turkiet. "Under Anna Lindhs ledning drev regeringen en konsekvent linje angående Turkiet" "Den 6 oktober ska EU-kommissionen presentera sin rapport om utvecklingen i Turkiet. Det sägs att inte heller i den här rapporten nämns kurder eller det kurdiska språket. Turkiet har sedan staten bildades förnekat kurderna som en folkgrupp. Med minoriteter i Turkiet menar de att det var enbart de enbart de kristna minoriteterna som erkändes i Lausanne 1923.
  EU bör tvinga Turkiet att redogöra för landets samtliga minoriteter och hur man tänker garantera deras rättigheter. Om EU ser mellan fingrarna med minoriteters rättigheter i länder som inträder i unionen kommer det senare inte att finnas något medel för att påverka vad som sker i dessa länder. Aftonbladet söndag 05.09.2004
Emine Onatli: Söndagsrösten. 
 
  Kun tämä sivu valmistui, ajattelin kirjoittaa pääkirjoituksen ...
 
Torstaina 09.09.2004. Janne Virkkunen tänään. Helsingin Sanomat sunnuntaina 5. syyskuuta 2004. Kolumni. "Päivämäärä on myös sarana. ... Lähes kolme vuotta sitten 11. syyskuuta käynnistyi jälleen uusi aika ... ... Yhdysvaltain presidentti George W. Bush julisti terrorisminvastaisen sodan alkaneeksi. Tuo päätös muutti maailman. ... ... Yhdysvaltain vaalitaistelussa kiistellään siitä, onko terrorisminvastainen voitettavissa. Sellainen sota, jossa ei ole vastapuolta, jonka kanssa voisi tehdä rauhan, ei ole voitettavissa. Maailma jatkaa terrorin aikakautta ilman tietoa sen päättymisestä. Terrorin kasvualusta on epätoivo ja epävarmuus tulevasta. Terrori voidaan kitkeä vasta, kun maailma muuttuu oikeudenmukaisemmaksi. hyvä kysymys on , onko se koskaan mahdollista. Vaikka tehtävä olisi kuinka epätoivoinen. kansainvälisen yhteisön ei silti pidä lakata yrittämästä. Mikähän aika tämä on, ja milloin se vaihtuu toiseksi?" Janne Virkkunen. Tulossa!
Janne Virkkunen eilen. Helsingin Sanomat keskiviikkona 12 syyskuuta 2001. Kolumni: Merkintöjä: Mieletön, mieletön maailma. "Terroristien järjetön teko panee jälleen kerran ajattelemaan ihmisen pahuutta." "Jokaisen mukanaolijan täytyy tietää, että operaatio päättyy kaikkien kuolemaan. Mikä saa suuren joukon ihmisiä lähtemään mukaan? Onko kysymys vain valtavasta fanaattisuudesta, jossa viattomien surmaaminen on vain osa taistelua ja minkä puolesta?" ... "New Yorkin terrorin turhat uhrit todistavat siitä, ettei mikään ole perimmältään muuttunut: pessimisti on enemmän oikeassa kuin optimisti, sillä ihminen on edelleen paha ja valmis myös osoittamaan sen." Janne Virkkunen, Helsingin Sanomien päätoimittaja. 
 
  Torstaina 09.09.2004.
KUOLEMA NYKISSÄ 11.09.01.
Henkilökohtaisia tunnelmia ja lehdistä luettua suruaamuna.
13.09.01.
 
  Mihin väliin pistäisin iloa ja toivoa ...
 
Thursday September 09 2004 Guardian Unlimited
Putin puts £6m price on rebels
Russia warns it will strike terrorist targets 'anywhere in the world'.
Comment: Anna Politkovskaya
Special report: Russia
 
Thursday September 09 2004 Guardian Unlimited
Kerry and Bush trade blows as war rhetoric escalates

US elections: John Kerry accuses Bush administration of raiding state pension funds to pay for its 'mistakes' in Iraq.
Comment: Sidney Blumenthal
Special report: US elections 2004
 
  Ja kuinka pahaa se olisi kaiken kuoleman ja tappamisen keskellä ...
 

Tappaminen jatkuu. 
Torstaina 09.09.2004.Irak. Surmat siviiliväestöstä,  irakbodycount.net tarkentuneet yli kymmeneksi tuhanneksi. Kaadot liittoutumasta nyt virallisestikin yli tuhat, palkkasoturit mukaanlaskien   raja saavutettiin jo ajat sitten. Väliaikaishallinnon pystyttämisenkin  jälkeen satoja siviileitä ja taistelijoita on kuollut. Tappaminen jatkuu.
Kuva: Pertti Manninen. 
 
 

Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.

  Tännehän se tuli, kaikesta huolimatta. Aluksi etsin tätä kuvaa, joka on myös tärkeä ja eniten linkattu ja sitten löysin etsijän ja tarkkailijan, toivon paremmasta. Molempi parempi? Pääkirjoitus.Pertti Manninen, nettisanomat torstaina 09.09.2004.

Torstaina 09.09.2004. "Tuuli käy heidän ylitseen".
Poisnukkuneitten muistolle.
Kuvasarja.  
Kuva: Pertti Manninen.

  pm  
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
Muista maksuttomat arkistot! Tässä muutamia: kaleva.fi - yle.fi - mtv3.fi - aftonbladet.se - guardian.co.uk.

 
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
edellinen numero 

nettisanomat.fi  -  lauantaina  04.09.2004.   etusivu - nro 277 - extra

seuraava numero
 
nettisanomat lauantaina 04.09.2004. 
extra!

Beslan 03.09.2004

Kaleva.Plus.Ulkomaat. Perjantai 3.9.2004
Beslanin koulukaappaus päättyi verisesti
Beslanin koulukaappaus päättyi verisesti
Voimankäyttö tyypillistä Venäjän kaappauksissa

Saturday September 04 2004 Guardian Unlimited
Bloodbath: up to 200 die as siege ends in mayhem
Up to 200 die in school bloodbath
Russian siege ends in mayhem.
Officials point finger at al-Qaida
A disaster waiting to happen
Interactive guide: the school siege
In pictures: the school siege
Audio: Nick Paton Walsh in Beslan
Comment: Isabel Hilton
Special report: Russia

AFTONBLADET LÖRDAG 4 SEPTEMBER 2004
DÖDENS SAL

Ryssland: Minst 250 barn och vuxna dog i massakern Minst hälften hittades i den sprängda gymnastiksalen.
Barnen berättar om terroristernas våld Så överlevde de skräckdygnen.
"De sköt mot våra ryggar"
  Här lynchas terroristen av folket Minst 27 gisslantagare har dödats - ökänd krigsherre pekas ut som hjärnan bakom massakern.
"Armén tappade kontrollen"
Wolfgang Hansson, analys: Stor risk för fler blodbad.
Hur kan de döda barn? Johanne Hildebrandt: Det här är omöjligt att förlåta.
Terroristexpert: Skolbarn kan bli offer igen
Barnpsykolog: De räddade är skadade för livet

webb-tv Blodigt slut på skoldramat
webb-tv Förtvivlan i Beslan
bildextra från upplösningen på gisslandramat
 
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
edellinen numero 

nettisanomat.fi  -  torstaina  02.09.2004.   etusivu - nro 276 - 

seuraava numero
 
Torstaina 02.09.2004. 

Titanic. 
Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio. 
Romantiikkaa, seikkailua ja trilleriä luokkaristiriitojen sävyttämässä elokuvassa vuodelta 1997. Ohjasi James Cameron. Nelosella sunnuntaina 05.09.2004 klo 21.00.


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
Sateet tulivat. Kuva: Pertti Manninen.

Lyö lyötyjä - Lyö lyötyä - Kim Il Lauri - "Selkeä EU-linja" - "Totaalisen joutavaa pelleilyä" - Pihlajanmarjoja - Pekkarinen ahdingossa - Advokaten: Våra mästare är rena - Lisää mainoksia - Ilmoita ilmaiseksi! 
Reilu peli. Kuvakertomus. 
"Sinäkin peilaat kuvaa omaa kokemusmaailmaasi vastaan.
Näet tämän hetken, kuitenkin koet paljon enemmän. Jos vain haluat antautua katsomaan avoimesti ja
uteliaasti." 

Reilu peli 

vs doping.
Kesän hyvä teko: opeta lapsi uimaan! 

Kesäkalenteri 2004  Näyttelyt Suomen kartalla!


 12.8.-12.9.2004   
Pärinää ja pauketta. Moottoripyöriä 50-luvulta
17.6.2004 -10.4.2005
Vapriikki
 
  Etusivu

Torstaina 2. syyskuuta 2004. Numero 276.

Torstai on toivoa täynnä.  
 

Tänään
02.09.2004
 
 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com

 

 

 
Viikon linkki
 
   
 
 
Sodan kuva
 
   
 
 
Kuvagalleria
 
   
   
   
   
   
   
 
 
Info
 
   
   
   
   

 


Torstaina 02.09.2004. Kim Il Lauri. Kolme masentavaa nuoleskelijaa kävi pyytämässä SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalaista jatkamaan puheenjohtajakauttaan. Tähän lähetystöön suostuivat Tuire Santamäki-Vuori, Ann Selin ja Erkki Vuorenmaa. Anuksen retkikunta.
Lue myös! "
Köyhyysloukussa viruville työttömille heitetään 14 sentin korotus työttömyyspäivärahaan. Ymmärtääkö hallitus, että tällainen loukkaa työttömien ihmisarvoa?" Leif Salmén: Eilinen palaa. 
 

Torstaina 02.09.2004. Antti-Pekka Pietilä. Ilta-Sanomat. Silmät kiiluen päätoimittaja ilmoitti, että kyseinen henkilö "ei ole puolustuskyvytön" ja jatkoi: "Aikuisilla ihmisillä on vastuu omista teoistaan". Matti Pullin saatua puheenvuoron: "Kaikella on rajansa, tietäen hänen aikaisemman taustansa lehdistön olisi pitänyt ymmärtää että häntä ei pitäisi käsitellä kuten ketä tahansa muuta."  A-talk keskiviikkona 01.09.2004 TV1:ssä. Lyö lyötyä! 
Lue myös! 
Miksi päätoimittajalle määrättiin psyykelääkkeitä? Julkinen sairaskertomus.
Tulossa!
Lue myös! Torstaina 04.03.2004."Median syytä ei ole mikään. Media tekee bisnestä ja niin teen minäkin." Matti Nykänen. Iltalehti keskiviikkona 03.03.2004.
Keskimmäinen kuva sarjasta "Kulkijan kuvia". Kuvat: Pertti Manninen.
 
Torstaina 02.09.2004. Sari Multala. "Suoranainen limbo oli kun viidenneksi purjehduskisoissa sijoittunut Sari Multalakin liitettiin lausuntoineen jonkun osapurjehduskisan jälkeen epäonnistuneiden joukkoon!" Lyö lyötyjä! 
Lue myös!
Advokaten: Våra mästare är rena. 
 
Torstaina 02.09.2004. Olli Kivinen. Helsingin Sanomat. "Koko perussopimuksen tiimoilla vallitsee suuri epäselvyys lähivuosien aikana." Selkeä EU-linja. 
 
Torstaina 02.09.2004. Rai Suihkonen. Keskisuomalainen. "Miksi lukijoita ja radion kuuntelijoita piinataan näillä mitään sanomattomilla gallupeilla kuukaudesta toiseen?" Totaalisen joutavaa pelleilyä. 
Lue myös!
Helsingin Sanomat keskiviikkona 9. kesäkuuta 2004. HS-GALLUP Keskusta ja kokoomus nousivat eurovaaleissa kärkiasemiin. Kommentti ja kritiikki. 
Lue myös!
Esimerkki 2. Kuinka puolueiden kannatuslukugalluppien valheellisella, väärällä ja tarkoituksenmukaisella tulkinnalla nostetaan ja lyödään myötä- ja vastenmielistä poliitikkoa. Tapaukset Paavo Lipponen ja Anneli Jäätteenmäki.
 
Torstaina 02.09.2004. Mauri Pekkarinen. "Ei sille kelpaa mikään!" 
 
Torstaina 02.09.2004. Ex-kaupunginjohtaja Pekka Kettunen. "Uutta aaltoa kunnallisvaaleihin." Pihlajanmarjoja. 
Lue myös!
Pekka Kettunen ja potkut. 
 
Torstaina 02.09.2004. Hannu Syrjänen. SanomaWSOY:n toimitusjohtaja. Lisää mainoksia! 
Lue myös!
Pukki kaalimaanvartijana. Tapaus Eva-Riitta Siitonen. TaitoTahtoYhdessä. 
 
Thursday August 26 2004 Guardian Unlimited
'What are the children guilty of?'

Over 300 people held hostage by armed Chechens at Russian school.
Putin faces critical test to save pupils
Russia calls emergency UN session
World briefing: Simon Tisdall
Map: Site of the hostage crisis
Special report: Russia
 
Thursday August 26 2004 Guardian Unlimited
Milosevic refusal to take medicine puts trial at risk
World: Slobodan Milosevic is refusing to take medicine prescribed for his high blood pressure by UN doctors.
Bosnian Serb jailed for war role
Special report: Yugoslavia war crimes
 

 
"Experience the Reality". 
Kuva: Pertti Manninen.
Torstaina 02.09.2004. Irak. "Täsmäpommitukset" jatkuvat. Viime yönä kuoli 14 terroristijohtajan jahdissa, myös naisia ja lapsia.  Muuten: Irakin hallinnon pystytys jatkuu.  Ensimmäisessä vyöryssä: Kaadot Irakin armeijasta kymmeniä tuhansia. Surmat siviiliväestöstä,  irakbodycount.net tarkentuneet yli kymmeneksi tuhanneksi. Kaadot liittoutumasta satoja. Tuhannen rajakin on mahdollisesti jo ylitetty, ainakin kun palkkasoturit lasketaan mukaan. Väliaikaishallinnon pystyttämisen jälkeen:  Satoja taistelijoita ja siviilejä on kuollut. Tappaminen jatkuu.
 
 

Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.

Torstaina 02.09.2004. "Tuuli käy heidän ylitseen".
Poisnukkuneitten muistolle.
Kuvasarja.  
Kuva: Pertti Manninen.

  pm  
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
Muista maksuttomat arkistot! Tässä muutamia: kaleva.fi - yle.fi - mtv3.fi - aftonbladet.se - guardian.co.uk.

 
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!

  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Kesän hyvä teko: opeta lapsi uimaan! 
 

2004 nettisanomat.com linkit  etusivuille!        
tammikuu

01.01

08.01

15.01

22.01

29.01

 
 
helmikuu

05.02

12.02

19.02

26.02

     
maaliskuu

04.03

11.03

18.03

25.03

     
huhtikuu

01.04

08.04

15.04

22.04 29.04    
toukokuu 06.05 13.05 20.05 27.05      
kesäkuu 03.06 10.06 17.06 24.06      
heinäkuu 01.07 08.07 
15.07 22.07 26.07 27.07 29.07
elokuu

03.08

05.08

09.08 10.08 12.08 17.08 19.08
  24.08 26.08
27.08 31.08      
syyskuu 02.09 04.09
extra! Beslan 03.09.2004
09.09
11.09
14.09
16.09
 
lokakuu              
marraskuu              
joulukuu              
 

Vuosikirja 2003. Koko vuosi kahdella sivulla! tammikuu-kesäkuu 2003 kuvin. - heinäkuu-joulukuu 2003 kuvin. - tammikuu-kesäkuu 2003 ilman kuvia. - heinäkuu-joulukuu 2003 ilman kuvia.

 
Vanhin 29.07.1999
 
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 

Uusin
 

Vuosikirja 2003. Koko vuosi kahdella sivulla! tammikuu-kesäkuu 2003 kuvin. - heinäkuu-joulukuu 2003 kuvin. - tammikuu-kesäkuu 2003 ilman kuvia. - heinäkuu-joulukuu 2003 ilman kuvia.

 
 

TOIMITUS. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteydenotto: [email protected]. Copyright nettisanomat.com 2004/280. Sivut valmisti Pertti Manninen 16.09.2004, ensimmäinen versio: 17.09.2004 14.51 (linkkejä 20.09.2004 15:03 ). Vanhempi toimittaja ja kesätoimittaja. Kuvannut Pertti Manninen. 
nettisanomat - 2004/09/16  - etusivu - Tänään torstaina 16. syyskuuta 2004 tulee kuluneeksi 100 vuotta runoilija Arvo Turtiaisen syntymästä. - Arvo Turtiainen. Minä rakastan 1955. Loppuosa runosta Balladi Hermannin ruususta.   Tunnelma sunnuntaina 12.09.2004 klo 07.10. - Suomalaiset taistelivat  - Matti Eve -  Turkki. Ahtisaari asialla: Kurdit myytävänä. Jatkoa.  - Pääkirjoitus.  14.09.2004 - avoin - ainakin joka torstai - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat.

 
Muista maksuttomat arkistot! Tässä muutamia:  yle.fi - mtv3.fi - aftonbladet.se - guardian.co.uk.
 
Sivun alkuun!
 

Oikeusjuttu:Tästä kaikki alkoi:  Ulosottomiehen ja  kihlakunnanvoudin operaatio mitätöi vanhuksen etuoikeutetun saatavan 90 000 markkaa Merita Pankin hyväksi.   
Tarkka selostus! Kaikki sivut 2003 (1-6) ja 2004 (1-12) tarkistettu (linkit ja puuttuvat kuvat). SanomaWSOY:n vaatimuksesta johtuen sen kuva-aineisto on sumennettu 2004 (päivämäärä pienellä tekstillä joka kuvassa). Tämä teksti tiistaina 2011-09-20 ja keskiviikkona 2011-09.21. Pertti Manninen.- Navigointi-tekstit "edellinen, seuraava" lisätty 2011-09-23.

Nettisanomat-sivuston kopiona nettiin maanantaina 2013-01-14.
2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Tiistai 08.03.2016.)