Thaimaa Phuket
www.phuket.fi
www.patong.fi
www.thalang.fi
Ravintolat
Midnight Sun Restaurant
Patong - Kata
Ravintolat
Sauna ja kabinetti
Patong


Sauna
Majatalo
Phuket Patong

Majatalo-Huoneistot
Moposkootteri- ja autovuokraus
Patong - Kata

Mopot ja auto
Vene
Flying Finn

Phuket

Vene- Kalastus

Vuokrattava talo Thalangissa


Talo- Huvila

Viikko 36 Tiistai 2009-09-01

Viikko - viikko.fi

Edellinen Seuraava Uusin Ilmoitukset

"Kissa pöydällä". Kuva.

Jyväskylän ex-kaupunginjohtajan eron ja erorahan maksamisen todelliset syyt paljastumassa?

"Pekka Kettunen, mies joka tiesi liikaa".
Lue!

Kettusen eroraha jupakka. "Olimme liian kilttejä." Kuva

Jyväskylän ex-kaupunginjohtajan eron ja erorahan maksamisen todelliset syyt paljastumassa? "Mies joka tiesi liikaa." Lue!

"Kissa pöydällä"

"Kettusen erorahakuvio vain mutkistuu".

Kaupungin-
hallituksen ex-puheenjohtaja Erkki Ikonen (kok.) pitää koko jupakan syntyä populistisena irtopisteiden keräämisenä."

Keskisuomalainen tiistaina 2009-09-01."  

Viikkosanomat. Pääkirjoitus. Pertti Manninen tiistaina 2009-09-01. "Mies joka tiesi liikaa." Jyväskylän ex-kaupunginjohtajan eron ja erorahan maksamisen todelliset syyt paljastumassa?

Pekka Kettusesta haluttiin päästä eroon. Helsinkiläistyneelle Kettuselle ero sopi, jos vain siitä saisi kunnon korvauksen. Koska hän tiesi liikaa, hän kiristi tiedoistaan (vaikenemisestaan) rahaa. Jos hän olisi ollut firmassa (osakeyhtiössä) töissä, koko jupakka olisi hoidettu ja mitään meteliä ei olisi syntynyt. Nyt kuitenkin haluttiin kaupunkilaiset maksumiehiksi, koska erottajat eivät päässeet sopuun kustannusten jaosta ja koska liikemiehet aina ajattelevat omia kukkaroitaan.

Jotta varmistettaisiin asukkaiden (veronmaksajien) maksuvelvollisuus suunniteltiin alusta alkaen asia niin sotkuiseksi, että kaupunkilaiset loppujen lopuksi kuitenkin jäisivät maksajiksi. Tässä näytetään onnistuvan, koska vastaan tulee kaikenlaisten suunniteltujen päätösten ja niiden oikeuskäsittelyjen lopullinen tuhooja: aika. On kovin vaikeaa näyttää toteen, että kaikki on taitavasti suunniteltu ja että Kettunen ei olisi toiminut vilpittömästi, vaikka tosiasiallisesti onkin toiminut erittäin vilpillisesti, koska hänen on asemassaan täytynyt sen verran kunnallislakeja tuntea.

Mitä hän sitten tiesi? Tietysti moniakin kaupitteluja ja kauppoja. Se mitä Jyväskylän bisneseliitti ei voinut antaa anteeksi liittyy Keski-Suomen Puhelimen (KSP:n) kaappaukseen pois keskisuomalaisilta tavallisilta ihmisiltä. Tämä bisneseliitti, jossa oli mukana myös Keskisuomalainen-yhtiö, joka julkaisee Keskisuomalainen-lehteä ja omaa tiedotusmonopolin alueellaan. Tämä eliitti perusti Fiotele-nimisen yhtiön. Järjesti suunnatun annin sen jälkeen kun puhelinyhdistys oli romutettu, Yhtiön tarkoitus oli kaapata koko puhelinyhtiö itselleen (bisnes-eliitille) ja aie näyttikin aluksi onnistuvan.

Tähän liittyy Keski-Suomen ällöttävin tiedotuspimennys, kun pienosakkaat yrittivät kerätä valtakirjoja kaappaushankkeen kumoamiseksi siihen yhtiökokoukseen, jossa kaapparit saivat kaappauksensa. Keskisuomalainen viivästytti tahallaan pienosakkaiden valtakirjojen keruuilmoitusta, julkaisi sen sitten monien pyyntöjen jälkeen toukokuun viimeisenä lauantaina, koulujen päättymislauantaina, kun kokous oli sitten seuraavana tiistaina klo 8.00. Tästä huolimatta pienosakkaat olisivat voittaneet, jos kokouksessa ei olisi hävyttömästi (taas) hylätty valtakirjoja. Kellä nyt olisi sitten ollut resursseja käydä oikeutta asiassa ja ottaa riskiä siitä, että joutuisi jutun hävitessään maksamaan omien oikeudenkäyntikulujensa lisäksi myös vastapuolen oikeudenkäyntikulut.

Tässä vaiheessa siis Jyväskylän bisneseliitti pääsi voiton päälle kaappauksessa. Tässä sitä siis edesauttoi niin Pekka Kettusen kaupunki kuin Tarmo Pipatin maalaiskunta kuin myös kirkkoherra Otso Sovijärvi, joka muuten itsekin oli syyllistynyt joihinkin talousepäselvyyksiin, niin Ylioppilaskunta kuin sairaanhoitopiiri jne, Osuuskauppa Keskimaa ja sitten nämä bisneseliitin yhtiöt. Täydellinen lista (Katso Fiotele Oy:n omistajat).

Pekka Kettunen, joka siis ansiokkaasti oli avustanut kaupunkilaisten omaisuuden ryöstöä, oli Keski-Suomen Puhelimen hallituksen puheenjohtaja ja tunsi yhtiön hyvin. Tietysti hän tunsi myös Fiotele Oy:n asiat, Jossain vaiheessa hän kuitenkin ryhtyikin kaksoisagentiksi. Helsingin Puhelin Oy, nykyisin Elisa Oy, oli myös kiinnostunut tietenkin tästä omaisuusmassasta, joka oli vaihtamassa omistajaa polkuhinnalla. Elisan määräysvallassa oleva Tampereen puhelimen ja Elisan omistusosuus nousi lopulta niin suureksi, että se kaappasikin KSP:n keskisuomalaisen bisneseliitin nenän edestä. Nettisanomat kiinnitti jo silloin huomiota Kettusen toimintaan (”Ei kai Kettunen sentään ollut Helsingin Puhelimen konsultti tässä toimessa?”). Näin kuitenkin oli, Kettunen sai palkaksi eronsa jälkeenkin KSP:n nimenvaihduttua Yomi:n, hallituksen (ainakin) varapuheenjohtajuuden ja siihen liittyvät muhkeat palkkiot, ehkä myös muutakin.

Tätä Keskisuomalainen ja keskisuomalainen bisneseliitti eivät voineet antaa anteeksi ja niin miehestä oli sitten jollakin tavalla päästävä eroon naamioituine erorahoineen (kiristysrahoineen). Loppu onkin sitten legendaa ja kaiken maailman lillukan varsista puhutaan paljastamatta ero(ttamise)n todellista syytä tai syitä. Kettunen on vahvoilla, koska hän on mies, joka tiesi liikaa ja tietää edelleenkin.

Viikkosanomat. Pääkirjoitus. Pertti Manninen tiistaina 2009-09-01.

Lue myös!

Pekka Kettunen-story.
http://www.nettisanomat.com/2009/08/28/etusivu.htm

Fiotelen omistajat
"Kaupunki, maalaiskunta ja seurakunnat avustavat: Isojen poikien pelissä Keski-Suomen Puhelimen pienosakkaiden tappio 100 miljoonaa! ... Kummastusta herättää kuinka kaupunki, maalaiskunta, seurakunnat sekä muut yhteisöt voivat olla mukana tällaisessa jäsentensä ryövämisessä. Jo pelkkä poisjääminen olisi puhkaissut koko kuplan."
http://www.nettisanomat.com/2000/02/24/fiotele.htm

Olennaista on lopputulos

"Jokainen voi mielessään kuvitella millaiseen kiitollisuuden velkaan julkisyhteisöjen kettuset ja pipatit joutuvat operoidessaan n. 250 miljoonan omaisuusmassan jollekin pienelle piirille!"
http://www.nettisanomat.com/2000/03/02/lopputulospaakirjoitus.htm

Kettunen vauhdissa: Jyväskylän Energia myynnissä. "Tällä kertaa en epäonnistu."
"...reilu vuosi sitten hänen Keski-Suomen Puhelimen hallintoneuvoston puheenjohtajana operoima "kaappaus keskisuomalaiseen omistukseen" karahti niinikään kiville, kun vielä ovelampi suorittaja, Helsingin Puhelin, kaappasi tosiasiallisen määräysvallan yhtiössä. Ei kai Kettunen sentään ollut Helsingin Puhelimen konsultti tässä toimessa?"
http://www.nettisanomat.com/1999/10/07/n9910kettunen.htm


Helsingissä: Sananvapaus kauppatavarana
http://www.nettisanomat.com/2005/02/22/valkonensananvapaus.ht


Kettusen erorahajupakka "Olimme liian kilttejä".

Kuvateksti:

"TEATTERIA Pinnan alaisista jännitteistä ei vielä tiedetty laajasti vuonna 2001, kun kunniamerkkeihin sonnustautuneet kaupunginjohtaja Pekka Kettunen ja kaupungin-
hallituksen puheenjohtaja Erkki Ikonen (oik.) juhlivat itsenäisyyspäivää kaupungin-
teatterilla."

Keskisuomalainen tiistaina 2009-09-01."  
Kettusen erorahajupakka "Olimme liian kilttejä".
"Hallituksen ex-puheenjohtaja ei pelkää joutuvansa maksumieheksi.
- Olimme aikoinaan liian kilttejä, kun pyrimme ratkaisemaan asian hienovaraisesti Jyväskylän kaupungin kuvaa pilaamatta. Sitten joku populisti kommunisti keksi, että tästä saa helposti kerättyä poliittisia pisteitä sanoo Ikonen tarkoittaen valitusprosessin yhtä päähenkilöä, valtuutettu Riitta Tynjää."

Kuvateksti: "TEATTERIA Pinnan alaisista jännitteistä ei vielä tiedetty laajasti vuonna 2001, kun kunniamerkkeihin sonnustautuneet kaupunginjohtaja Pekka Kettunen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Erkki Ikonen (oik.) juhlivat itsenäisyyspäivää kaupunginteatterilla." Arkistokuva Risto Aalto.

Keskisuomalainen. Satu Kakkori ja Eeva Salminen. Tiistaina 2009-09-01.

Viikko 35.

Viikko 35 Sunnuntai 2009-08-30

Viikko - viikko.fi


Jyrki Katainen: "Afganistanin murheet ovat Suomen huolia". Lue!

Mari Manninen: “Ylpeä suomalainen ottaa arkun vastaan." HS 2005-05-07 Lue!

Tämä uutinen oli Helsingin Sanomille liikaa. Lue!

Asianosaisinta kuulematta. Lue!






Aikaisemmin!


Björn Wahlroos-story. - Pekka Kettunen-story.

TV-katsaus. Pääkirjoitus. Lue!
Helsingin Sanomien ulkomaan osasto kiinni sunnuntaisin? Pääkirjoitus. Lue!
Rädda Israel från dess regering. Aftonbladet 24.8.2009. Ledare. Läs!
Ruotsi puolustaa sananvapautta. Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus 25.08.2009. Lue!
Björn Wahlroos-story. Nettisanomien kirjoituksia 1999- Lue! 

Nettisanomat 10 vuotta. Etusivut elokuun 26. päivän tienoilta. Klikkaa kuvaa!

Break Dance-ryhmä. "Tanssi ja suosionosoitukset." Jyväskylä. Kauppakatu. Kompassi. Kuvat
Suomi Guardian Worldin etusivulla! Lue!
Ylen puolueiden kannatusarviot suoraan Jääskeläisen perseestä. Lue!
Vaalilakiuudistus – farssi vailla vertaa. Lue!
Silmänkääntö- ja temppuministeri pilkkaa perustuslakia oikeusministerin valekaavussa! Lue!
Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi. Lue!
Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut: Martti Ahtisaari haluaa yhä ydinaseita Suomeen. Lue!


Kihlakunnanvoudin Nettisanomien sivujen sulkemista koskeva päätös Lue!
Asianajajan tekaistu kirje kunnianloukkausrikoksen esitutkinnassa Lue!

Ilmoitukset
Linkistö ja arkisto. Linkit joka numeron etusivulle
Opeta lapsi uimaan!
Sananvapaus kauppatavarana
"Elokuvalipulla kohtuuton hinta"

Viikkosanomat.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com


"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.

Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.
Nettisanomat torstaina 20. toukokuuta 2004.


"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 



Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen


Viikko 36 Tiistai 2009-09-01 - Viikko - viikko.fi N:o 22


"Mies joka tiesi liikaa." Jyväskylän ex-kaupunginjohtajan eron ja erorahan maksamisen todelliset syyt paljastumassa?
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2009-09-01 ja 2009-09-18 (karsinta), nettiin 2009-09-18, linkkejä 2009-09-18.
2009/09/01 Viikko - Pekka Kettunen, mies joka tiesi liikaa. Jyväskylän ex-kaupunginjohtajan eron ja erorahan maksamisen todelliset syyt paljastumassa? - "Kissa pöydällä". Kuva. - Kettusen eroraha jupakka. "Olimme liian kilttejä." Kuva. Pekka Kettunen, Erkki Ikonen, Riitta Tynjä, Tarmo Pipatti, Otso Sovijärvi. - Jyrki Katainen: "Afganistanin murheet ovat Suomen huolia". Linkki - Mari Manninen: “Ylpeä suomalainen ottaa arkun vastaan." Linkki. - Tämä uutinen oli Helsingin Sanomille liikaa. Linkki - Asianosaisinta kuulematta. Linkki - Kirjoituksia Afganistanista. Linkki - Viikkosanomat tiistai 01.09.2009 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat - N:o 22 - Thaimaa Ravintolat Midnight Sun Restaurant Patong - Kata Ravintolat Sauna ja kabinetti Patong Sauna Majatalo Phuket Patong Majatalo-Huoneistot Moposkootteri- ja autovuokraus Patong - Kata Mopot ja auto Vene Flying Finn Phuket Vene- Kalastus Vuokrattava talo Thalangissa Talo- Huvila Phuket www.phuket.fi www.patong.fi www.thalang.fi www.flyingfinn.info www.midnightsunrestaurant.info


Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

Sivun alkuun!


Sivu on koottu ja linkit korjattu useista sivustoista alkuperäisyys säilyttäen. Tekstin tyyppi ja koko on saattanut muuttua. Logo muutettu vastaamaan alkuperäistä rinnakkaisnimeä. Nettiin sunnuntaina 2012-03-25 20:25. PM.

 

2012-05-13: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 


2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivustossa on tehty hovioikeuden määräämät lisäpoistot. Näin ollen asianomaisten henkilötiedot ovat tulleet julkisiksi. Asianomaiset ovat asianajaja Pekka Mononen, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky, Vantaa, ja myyntipäällikkö Lauri Kara, Nordea Pankki Oy. (Tiistai 08.03.2016.)